Gümüşhacıköy İlçe Hk Kütüphanesi toplantı sonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Emt Müdürlüğü Toplum Desli Pislik Şube Müdürü Musa Akgül, güvenlik temı toplantılarla sorumluluk anları an il ve ilçelerdeki hkın güven ve huzurunu temin edecek çışmar yapmaya çıştıklarını anlattı.

Toplumu ç ve çlular hakkında bilgilendirmek, çocuk ve gençlerin ça sürüklenmesini önlemek ve ç mağduru mayı engelleyecek koruyucu tedbirler üzerine değerlendirmeler yapacaklarını dile getiren Akgül, sorunların çözümüne katılımcı ve ortak bir yaklaşım geliştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Toplumun desteği ve yardımı madan pisin çla ilgili problemleri çözmede başarılı amayacağını vurgulayan Akgül, "Tüm personeli hkın yardım teplerine en etkin şekilde cevap vermek ve lere uzanan sıcak bir dost eli abilmek için 7 gün 24 saat görev başında hazırdır" dedi.

Konuşmarın ardından Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Şükrü Çetinkaya, Belediye Başkanı Zehra Özy, İlçe Emt Müdürü Hamit Karataş'tan uşan komisyon, toplantıya katılanların sorun, tep ve görüşlerini dinledi.