Amasya Valisi Mustafa MASATLI 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Masatlı mesajında;

"Katılımcı ve çağdaş demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basın, kamuoyunu bilgilendirmek, halkımız ile kamu kurumları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yardımcı olmak gibi birçok görev üstlenmektedir.

Gazeteciler bir taraftan kamuoyunu doğru bilgilendirmek için mesai gözetmeksizin görev yaparken, diğer taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak açık, şeffaf ve hesap verebilir bir kamu yönetimi anlayışının gerçekleşmesi için de önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler.
Yaptıkları anlamlı çalışmalarla ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına da büyük katkılar sağlayan gazetecilerimizin, ülke gerçeklerine ve milli değerlere duyarlı olmaları yaptıkları hizmetin kıymetini arttıracaktır.
Bu düşüncelerle, ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, kamuoyunu aydınlatmak için her koşulda, sorumluluk duygusu içinde büyük bir özveriyle çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, esenlikler dilerim." dedi.