Hamamözü Kaymakamı Okan Dağlı 'nın ve Hamamözü Belediye Başkanı Fatih Bayrakdar ’ın ortak girişimleri, Hamamözü Belediyesinin yatırım destekleriyle  Hamamözü'ne Hamamözü Belediyesi tarafından yapılacak olan yaklaşık 2000 m2 alanda ülkemizin ünlü unlu mamüller markası Bülent Börekçilik firması üretim tesisini faaliyete geçirecek.

Tesisin kurulması için Hamamözü Belediye Başkanlığınca teknik ve fiziki alt yapı çalışmaları tamamlanırken tesisin kurulacağı bina için ilk kazma vuruldu. Yapılan çalışmaları Hamamözü Kaymakamı Okan Dağlı ve Hamamözü Belediye Başkanı Fatih Bayrakdar , Bülent Börekçilik firmasının yetkilileriyle birlikte incelediler. 

Hamamözü Kaymakamı  Okan Dağlı üretim tesisi kurulması ile ilgili yaptığı açıklamada:”Ülkemizin sayılı firmalarından Bülent Börekçilik'in ilçemize üretim tesisi kurması ilçemiz Hamamözü adına büyük bir yatırım hamlesidir. Yapılacak bu üretim tesisi sayesinde istihdama yönelik büyük bir adım atmış olacağız. Gerek vatandaşlarımız gerekse esnafımız bu yatırımdan fazlasıyla faydalanacaklardır. Tesise hep birlikte sahip çıkmalı, ilçemizin kalkınmasında bir fırsat olarak görmeliyiz. Hamamözü’müze hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.