Amasya Ziraat Odası ile İş Bankası arasında İmece Kart protokolü imzalandı.

Amasya Ziraat Odası Başkanlığı Türkiye İş Bankası A.Ş. Amasya Şubesi arasında Oda Üyelerine indirimli Faiz oranı ile yılda bir ödemeli Tarım Kredisi ve Aidatsız İMECE KART ürünlerinin kefilsiz olarak kullandırılması yönünde Başkanlık binasında protokol imzalandı.

Amasya Ziraat Odası Başkanvekili Niyazi Akpınar, Türkiye İş Bankası A.Ş. Samsun Bölge Satış Müdürü Gökhan Kahraman, İş Bankası Amasya Şube Müdürü Ercan Tütüncüler, Tarım Bölge Satış Müdür Yardımcısı Gamze Özbayraktar ile oda temsilcileri ve basın mensuplarının hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan Oda Başkanvekili Niyazi Akpınar; “Amasyalı üreticilerimizin ihtiyaçları paralelinde her daim yanlarında olmak adına Türkiye İş Bankası A.Ş. Amasya Şubesi ile bir protokol imzalamış bulunuyoruz. Yaptığımız protokol çerçevesinde değerli üyelerimizin daha avantajlı faiz oranları ile kredi kullanmaları, kefilsiz olarak Bankanın tüm kredi ürünlerinden faydalanmalarını sağlayacak olan protokolün üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Türkiye İş Bankası A.Ş. Samsun Bölge Satış Müdürü Gökhan Kahraman ise yaptığı açıklamada; “Bankamız olarak uzun yıllardır Tarım Sektöründe faaliyet gösteren üreticilerimize olan desteğimiz artarak devam etmektedir. Bu doğrultuda yine bir Tarım şehri olan Amasya’mızın üreticilerinin de daha avantajlı koşullar ile Bankamız ürünlerinden faydalanabilmeleri adına bir süredir üzerinde çalıştığımız protokole son şekli verilerek Oda üyelerinin de menfaatlerine de olacak şekilde hazırlanmış ve bugünde imza altına alınmıştır.

Türkiye ve Amasya Tarımına olan desteğimizi bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğiz. Bizlere bu konuda destek veren Oda Başkanımız, Oda Başkanvekili ve üyelerine de buradan teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Oda yönetimi, söz konusu protokolü üyelerine 04.02.2021 tarihinde SMS yoluyla ileteceklerini belirttiler.