“14 Mart Tıp Bayramı”  etkinlikleri kapsamında Amasya Orman İşletme Müdürlüğü ve Amasya İl sağlık Müdürlüğü işbirliğinde  fidanlar toprakla buluşturuldu.

Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi bahçesinde Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz’in  katılımıyla düzenlenen fidan dikim etkinliğinde   hastanede görev yapan sağlık çalışanları tarafından fidanlar toprakla buluşturularak can suları verildi.

Bölge Müdürü Halil Oflu;
"Ülke ve toplum sağlığı için her zaman ve her şartta fedakarca çalışan, bu uğurda ailesinden sevdiklerinden ayrı kalan hekimlerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız.
Verdikleri , vermeye devam ettikleri mücadeleleri  ve emeklerinden dolayı tüm sağlık emekçilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. 

Hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sağlık camiamıza sabır ve başsağlığı dilerim. Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." dedi.

Etkinliğe: Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu,Başhekim Uzm.Dr. Mümin Sarıkulak  hastanede görev yapan sağlık çalışanları,Amasya Orman İşletme Müdürü Uğur Tamer Çelik, ATM Şefi Elif  Yalçın Koca, Gümüşhacıköy Şefi Nazım Helvacı ,İnegöl Şefi Fevzi Tırtarlı, Tavşandağı Şefi Ömer Faruk Ayna, Göynücek Şefi Yunus Emre Kara ve şeflik personeli katıldılar.