Cidde’de İslam Kkınma Bankası ve Cidde Ticaret Odası ziyaret eden OKA Heyeti, ziyaretlerde İslam Kkınma Bankası Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Tıktık ve Cidde Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ziad Bassam ile Bölge in turizminin güçlendirilmesi konunda görüşmeler gerçekleştirdi. Bu toplantılarda ayrıca Samn’dan Suudi Arabistan’a yapılması planlanan direkt uçuşlar ele ındı. Bu çerçevede özellikle Cidde Ticaret Odası ile ortak bir protok ve iş modeli için prensip kararı ındı.

 

Heyet, çışma ziyaretleri kapsamında bundan sonra, Cidde Seyahat ve Turizm Fuarı açılışına katılım sağlayacak, ayrıca burada açılacak stant ile Orta Kara Bölgesi’nin tanıtımına katkı sağlanacaktır. Son arak Cidde’de turizmci ve yatırımcı iş

 

OKA Heyetinde Vi Çomakin’in yanı sıra, OKA Yönetim Kurulu Üyeleri Samn Visi İbrahim Şahin, Tokat Visi Cevdet Can, Samn Büyükşehir Belediye Başkanı Y. Ziya Yılmaz, OKA Genel Sekreteri Mevlut Özen, OKA Planlama, Programlama ve Koordinasyon Birimi Başkanı İ. Ethem Şahin ve Bölgedeki turizm sektörü temsilcileri yer maktadır.