Gümüşhacıköy Kaymakamı Yunus Emre Fırat başkanlığında Nisan ayı Güvenlik ve Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Halka daha iyi hizmet verebilmek adına, vatandaşın talep ve sorunların değerlendirilmesi amacıyla söz alan muhtarlar mahalleleriyle ilgili talep ve önerilerini dile getirdiler.

Kaymakam Fırat,  muhtarlar tarafından dile getirilen ihtiyaç ve taleplerin çözüme kavuşturulması yönünde gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek: Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla, vatandaşların yaşam kalitesinin iyileştirilmesini hedefleyen hızlı ve etkin çalışma için tüm kurumların seferber olduğunu ifade etti.

Ayrıca konuşmasında tüm dünyayı etkisi altına alan (Covid-19) virüsü ile mücadelede ilçede Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetim kapsamında muhtarların önemli rol üstlendiğini, muhtarların daire amirleriile sürekli irtibat halinde olmalarını ve etkin rol almalarının önem arz ettiğini söyledi.

Toplantı sonunda Kaymakam Fırat; İlçe Emniyet Müdür V. Sezgin Çelik, Yazı İşleri Müdürü Kadir Karadaş ve mahalle muhtarlarına teşekkür ederek sorunların giderilmesi için gerekenlerin yapılmasının takipçisi olacağını belirtti.