Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. yılı kapsamında bir mesaj yayımladı.

Ferahoğlu mesajında;

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millet’e ait oluşunun 101.yılını büyük bir onur ve gururla kutluyoruz.  
   
Unutulmamalıdır’ki çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır.Barışın ve umudun simgesidir. Onları mutlu edebilmek,iyi bir gelecek sunabilmek,Laik,Demokratik,Sosyal bir Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkma iradesi içinde Atatürk ilke ve Devrimlerine bağlı kalarak Türkiye’yi çağdaş,uygar ve özgürlükçü bir ülke olarak,Dünya devletleri arasında yer alması için mücadele etmek hepimizin görevidir.Bunların güvencesi olarak toplumun bütün kesimleri geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sahip çıkmalıdır.  Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm çocuklarımıza armağan eden,Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını saygıyla anıyor,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum." dedi