Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğümüz 21.04.2021 tarihinde yapılan E-ihale yöntemiyle gerçekleştirdiği açık artırmalı orman emvali satışında kırılmadık rekor bırakmadı dedi.

İhaleye çıkarılan toplam; 204 istif den oluşan 4.701 m3 emval 4 Milyon 774 bin 575 TL ye satılarak tüm rekorları egale etti.

İhalede; 178 nolu 13,981 m3 lük 1.sınıf normal boy soymalık sarıçam tomruk istifinin m3 fiyatı 2.355 tl ye ulaşarak rekor fiyattan satıldı.

1. Sınıf Sarıçam Tomruk ortalaması 2.191 TL 2. Sınıf Sarıçam Tomruk ortalaması 1.563 TL
3. Sınıf Sarıçam Tomruk ortalaması 1.196TL den satış işlemi gerçekleştirildi.

İhale öncesinde Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla, İşletme Müdürü Meryem Burçin Irmak ve Kunduz İşletme Şefi Tuncay Patan, Kunduz Orman emval deposunda denetim ve incelemelerde bulundu.

İşletme Müdürü Meryem Burçin Irmak, Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir. Deneyim ve tecrübeni bir disiplin içerisinde programlı olarak kullanırsan hedefine mutlaka ulaşırsın.

Kovid 19,kar, kış demeden tüm ekiplerimizle sahadayız. 2021 iş programlarımız doğrultusunda işimizin her aşamasını planladığımız şekilde aralıksız sürdürüyor ve denetimlerini yapıyoruz.
Orman kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmak için sanayi kuruluşlarıyla istişare içinde hareket ediyoruz.

Ormanlarımızda sürdürdüğümüz bakım ve üretim çalışmalarımızdan elde edilen orman ürünlerini kaliteli ve katma değeri en yüksek oranda piyasaya arz ediyoruz.

Elde edilen geliri ise yine orman sahalarımızı çoğaltmak ve zenginleştirmek için kullanıyoruz.

Tüm ekibimize emeklerinden dolayı, sanayi kuruluşları temsilcilerine, ihalemize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.