Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli, çevrimiçi olarak düzenlenen toplantıda Tarım Orman İl Müdürleri ve Orman Bölge Müdürleri ile bir araya gelerek geçen yıla ait performansları değerlendirdi.

Yapılan toplantının ana konusunun Anahtar Performans Göstergeleri, yani KPI'lardaki ulaşılan seviye olduğunu belirten Pakdemirli sözlerini şöyle sürdürdü: "Malum bütün idareci arkadaşlarımız gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Ancak, "Ölçemediğiniz Şeyi Yönetemezsiniz" diye oldukça kıymetli bir söz var. O nedenle, sorumluk alanımızdaki faaliyetlerimizi ölçüp, takip edeceğimiz bir sistemin kurulması, sadece Bakanlığımız için değil, 84 milyon vatandaşımız için de oldukça önemlidir. Bu nedenle; bölge ve il müdürlerimizin faaliyet alanlarındaki çalışmalarını değerlendirmek için Anahtar Performans Göstergelerini (KPI) belirliyoruz.

2020 Yılı Anahtar Performans Göstergeleri sonuçlarına göre;
Amasya Orman Bölge Müdürümüz Sn. Halil OFLU
Adana Orman Bölge Müdürümüz  Sn. Mahmut YILMAZ
Isparta İl Müdürümüz Sn. Eyüp ADIGUZEL
Yozgat İl Müdürümüz Sn. Tanju ÖZKAYA’yı  başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum.

2021 yılında sizin için belirlenen hedeflere odaklanın ve çalışmalarınızı makul bir şekilde planlayarak hızlıca yola koyulun! Evet, başarı bir ekip işidir. Başarı, en alttan en üste kadar, herkesin sorumluluğunu bilmesi ve görevini en iyi şekilde yapmasıyla gelir"
Bu çalışmalarla inşallah yılın sonunda Bakanlığımızın Üst Politika Belgelerinde yer alan hedeflerin yakalanmasını sağlayacağız. dedi