Ramazan Bayramı'nın pandemi nedeniyle hüzünlü havasını neşeye çevirmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Özyol, “Bu bayram da sevdiklerimizden ayrıyız ama gönüllerimiz bir diyerek gönüller yapmaya çalıştık. Tam kapanma nedeniyle ziyaretlerin olmadığı, bu nedenle evlerinde yalnız kalan komşularımızın, yaşlılarımızın kapısını çaldık. Her yeni bayram yeni umutlar ve mutluluklardır diyerek, büyüklerimizin hayır dualarını aldık. Taleplerini not ettik. Çocuklarımızın bayramını kutladık ve bayram sevincini birlikte yaşadık” diye konuştu.
Mahalledeki bazı sokakları yürüyerek dolaşan Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, sokağa çıkma kısıtlamasına uyan ve kendisini evlerinin pencerelerinde karşılayan vatandaşların bayramlarını kutlayıp, ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.
Başkan Özyol'u karşılarında gördükleri için büyük mutluluk yaşayan vatandaşlar Başkan Özyol'a teşekkür edip bayramlarını kutlarken, Başkan Özyol ise kendisine iletilen taleplerle ilgili yanındaki personellere ihtiyaçların karşılanması talimatı verdi.