Değerli Amasyı hemşerilerim 23 Şubat Sı Günü Ankara'ya gittik .Önderi Gazi Mustafa Kem Atatürk’ün Anıtkabirdeki Mozisine çelenk Bıraktık. Amasyılar arak Kurtuluş Müce in başlangıç yeri an Amasya İnsanı arak Atamızın  huzurunda resmi törenle duruşumuzun ifadesi an Hatıra defterine düşünceleri i yazdık.

  Amasya Dernekler Federasyonu arak. Daha sonra' da TBMM de AKP, CHP ve MHP partilerini ziyaret ettik. Siz değerli hemşerileri in seçim süreçinde bu partilere des verdiğinizi ancak temsil noktasında ise yeterince amadığını sözlü ve yazılı arak ilettik. Ayrıca ülkenin bu zor günleri geçirdiği dönemde daha duyarlı siyaset yapmarını ilettik.

  Bizleri Kabül Eden Dinleyen Değerli MHP Gurup Başkan vekili Sayın Oktay Vur bey'e Değerli hemşeri AKP Grup Başkan vekili Sayın Naci Bostancı Bey'e ve CHP Genel Başkanımız Sayın Kem Kılıçdaroğlu'na Ayrı Ayrı teşekkür ediyorum. Bu etkinlik için dernekleri Tek arayan ve Araç temini yapan Adef Genel sekreteri Zafer pata Araç ihtiyacımızı karşılayan Avcılar Belediye e ve Değerli Başkanımız Handan Toprak,a teşekkür ederim. Bu çağrıya cevap veren le bu yculuğa katılan Yönetim kurulu Arkadaşlarıma Ayrı Ayrı teşekkür ediyorum.

   Dernek Başkanlarıma ve katılım da unan tüm Amasyı hemşerilerime Ayrı Ayrı Teşekkür ederim. Hediye Tabları Hazırlayan Adef Başkan vekili Turan Sayara teşekkür ederim. Kahvtımızı organize edem Adef saymanı Turgay başkanıma teşekkür ederim ve tesislerde e des an hemşeri Tufan sayara teşekkür ederim. Bu yculuğumuz için partiler de Randevu ıp i TBMMsine girdiği anda karşılayıp son ana kadar le ilgilenen tüm danışmanları ile ekibi ile i ynız bırakmayan Amasya CHP Milletvekili Mustafa Tuncer bey'e çok çok teşekkür ediyorum. Tüm Ekip Arkadaşlarına Danışmanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Amasya'ya gelerek yanımızda an CHP il Başkanımız Reşat Karagöz kardeşime çok teşekkür ediyorum. Amasya'ya gelip yanımızda an CHP Taşova ilçe Başkanımıza Çok teşekkür ederim. Amasyada Gelip her zaman duğu gibi yanımızda an Hüseyin Acar Abi e Çok teşekkür ederim. Ayrıca mazeretleri duğu için arayıp katılamayacaklarını ileten Gönül Saray vekili e ve Selami Aslan Başkanıma ayrı ayrı teşekkür ederim.

   Ankara e des için katılan Değerli muhtarımız Lezar Comba hanıma teşekkür ederim. ve ismini hatırlayamadığım diğer misafirlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Ve Bizleri hiç ynız bırakmayan Değerli Basınımız Sih Turgut kardeşime her anı her kareyi resimlediği için ve Adef haberlerini yaparak lere ulaştırdığı için Çok teşekkür ediyorum. İçi de sadece iki bayan arak gelerek le yorulan Adef Kadın Kları Başkanımız Emine Doğana ve Gümyat Yönetim kurulu üyesi Güler Altuna ayrı ayrı teşekkür ederim.

   Mesaj yazarak telefon ederek yorum yaparak beğeni yaparak f de leri desleyen özel ve güzel İnsanlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Biz Adef arak yönetim arak değerli Amasyı hemşerileri in birliği bürünlüğü başarısı için Adef güçlü ması için söz verdik ve bunun için kafamızın arkasın da küçük hesaplar yapmadan çışacağız. Çünkü Adefin güçlü ması Amasyı hemşerileri in güçlü masını sağlayacaktır. Gelin hepi bir bütün arak hedefinize ulaşım. İşte o zaman Başarı lerin n. Başarısızlık n. Gelin des un değerli hemşerilerim. İsmini unuttuğum istemiyerek üzdüğüm yculuk sırasında noksan yaptığım bir şey muşsa lütfen özürümü kabül edin. Emeği an herkese ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepinizle gurur duyuyorum. İyiki varsınız değerli hemşerilerim.

 

  Değerli Hemşerilerim Bizim artık sloganımız var Siz hay edin e iletin Biz yapım.Bu gücümüz var çünkü yanımız da sınız. Sizinle Adef güçlü Amasya Güçlü Amasyılar Güçlüdür lütfen Kendi Gücünüzü Küçümsemeyin ... Saygılarımla. Saim Diken Adef Genel Başkanı.