05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 11:41

Test sonucu pozitif olan kadın ve temaslı eşi yakalandı

Tokat'tan İzmir'e giden yolcu otobüsünde korona testi pozitif çıkan kadın ve temaslı eşi Kırıkkale'de HES kodu sorgusunda yakalandı. Çift, "Ne olursunuz bizi bırakın. Öteberim var kokar gözünü sevdiğim" diyerek ekiplere dakikalarca dil döktü.

Bölgesel Haber
Giriş Tarihi : 26-08-2021 09:14   Güncelleme : 26-08-2021 09:35
Test sonucu pozitif olan kadın ve temaslı eşi yakalandı

Tokat'tan İzmir'e giden yolcu otobüsü, Kırıkkale'nin Delice İlçesi Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde durduruldu. Jandarma ekiplerince, Covid-19 tedbirleri kapsamında sürücü ve yolcuların HES kodu sorgulaması yapıldı. Otobüste seyahat eden T.Ç'nin PCR testi pozitif, kocası K.Ç. ile yolculardan Buğra G'nin ise temaslı olduğu tespit edildi.

 
FİRMAYA PARA CEZASI KESİLDİ

Jandarma, durumu İl Salgın Denetim Merkezi ekiplerine bildirdi. Trafik kontrol noktasına gelen filyasyon ekipleri, karantina kuralını ihlal eden yaşlı çift, temaslı yolcuya 4 bin 50'şer lira ceza yazdı. HES kodu sorgulamadan otobüse yolcu kabul eden firmaya da otobüs 12 bin 150 lira idari para cezası uygulandı.
Otobüste yakalanan korona hastası kadın, polislere dil döktü: Ne olursunuz bırakın, öteberim kokar
"ÖTEBERİM VAR KOKAR"

Bagajdaki gıda malzemelerine çok para verdiklerini belirten riskli gruptaki yaşlı çift, ekiplere dakikalarca dil döktü. Temaslı eşi K.Ç, "Perişan oluruz biz buralarda. Yiyecek olmasa tamam gözünü sevdiğim Ne olursunuz bizi bırakın. Öteberim var kokar" diyerek ekipleri ikna etmeye çalıştı. PCR testi pozitif olan kadın, temaslı kocası ve bir yolcu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı yurtta karantinaya alındı.

Enis TONUSEnis TONUS

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert