CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, ilçe başkanları toplantısını Ondokuz Mayıs ilçesinde gerçekleştirdi. Türkel, toplantının ardından 17 ilçe başkanı ve partililerle birlikte ilçede incelemelerde bulundu, esnafların sorunlarını dinledi. Türkel, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak hayatın her anında, 17 ilçemizde köylerimizde,  mahallelerimizde yani sahada sokakta siyaset yapmaya devam ediyoruz "dedi. 

 

VATANDAŞ VE ESNAF SORUYOR

  Ondokuz Mayıs ilçesinde yaptıkları incelemede esnafın ve vatandaşların kaderine terkedildiğini gördüklerini öne süren CHP İl Başkanı Türkel, "Bugün Ondokuz Mayıs'tayız. Vatandaşımızın, esnafımızın derdini dinliyoruz. Öyle görüyoruz ki ilçemizde de tencerenin dibi tutmuş. Esnafımız ciddi anlamda zor durumda. Herşeyden ötesi, AK Parti iktidarından da ilçemiz umudunu kesmiş durumda. Ondokuzmayıslı esnafımız diyor ki; 'Sadece seçim dönemlerinde ilçeye gelip sonra bizi unutan iktidardan hesap sorma zamanı geliyor.Milletvekillerini göremiyoruz. Genel Başkan Yardımcısını göremiyoruz. Bu zor günlerimizde iktidarın Milletvekilleri ve yöneticileri yanımızda olmayacak da ne zaman olacak? Ekonomi ne zaman düzelecek?'. Bizde diyoruzki; Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkın iktidarına yaklaştığımız bugünlerde, bütün esnafımıza köylümüze, emeklimize, emekçimize söz veriyoruz herkes rahat bir nefes alacak "ifadelerini kullandı


 

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, ilçe başkanları toplantısını Ondokuz Mayıs ilçesinde gerçekleştirdi. Türkel, toplantının ardından 17 ilçe başkanı ve partililerle birlikte ilçede incelemelerde bulundu.

Kaynak: Samsun Halk Gazetesi