Gambiya Büyükelçisi Mamado Badjie, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Altınay'ı ziyaret etti.
    Daha önce'de Amasya ve Merzifon'a gelip ziyaretlerde unan Gambiya Büyükelçisi Badjie ziyaretleri kapsamında Merzifon TSO ve Merzifon OSB'yi ziyaret etti.
    Ticari ve uluslararası ilişkileri güçlendirmek için ziyaretler yapan Badjie'yi Tso Başkanı Fatih Altınay karşıladı. TSO Binası'nda görüşen ikili bir süre sohbet etti. Ziyaretlerinden dayı memnut duyduğunu dile getiren Altınay, Merzifon'un sanayi ve ticareti hakkında bilgiler verdi.
    Büyükelçi Badjie ise Merzifon'da maktan mutluluk duyduğunu söyleyerek Altınay'a misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.
    Mamado Badjie Gambiya'nın barış ve güven du bir ülke duğunu, diğer Afrika ülkelerinde mayan huzurun Gambiya'da duğunu söyledi. Afrika'nın büyük bir pazar hine geldiğini belirten Büyükelçi Badjie bu pazarın yıllar içinde dünyaya yön vereceğini vurguladı.    
    Türkiye ve Afrika ülkeleri arasında ilişki ve ticaret geliştirilmesi için Başkan Altınay ve Büyükelçi Badjie fikir ışverişinde undu.
    Daha sonra Büyükelçi Badjie ve beraberindeki heyet Merzifon Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde ve ziyaretlerde unmak üzere TSO'dan ayrıldı.