05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 08:02

HALUK İPEK, ODATV'NİN İDDİALARINI REDDETTİ

Ak Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Odatv'nin kendisi hakkında yaptığı "İpek Fetö'cülerle yemek yedi" başlıklı haberinin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek kesin bir dille reddetti.

SULUOVA
Giriş Tarihi : 24-08-2016 23:36   Güncelleme : 24-08-2016 23:36
HALUK İPEK, ODATV'NİN İDDİALARINI REDDETTİ

 Ak Parti Amasya Milletvekili Huk İpek, Odatv'nin kendisi hakkında yaptığı "İpek Fetö'cülerle yemek yedi" başlıklı haberinin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek kesin bir dille reddetti.
    Ak Parti'nin kurucularından an ve partide kritik görevler an Huk İpek, yemek yediği kişilerin cemaatle bağının madığını, hakkında yapılan haberin asılsız ve karama kampanyasından ibaret duğunu söyledi.
    İpek ayrıca, Odatv'nin yaptığı haberde Amasya Milletvekili an Huk İpek'ten Akara Milletvekili arak söz edilmesinin aceleyle ve sipariş üzerine haber yapıldığının kanıtı duğunu belirtti.
    Konuyla ilgili açıklamarda unan Huk İpek; "Oda Tv internet sitesinde 20.08.2016 tarihinde saat 13:27 de toplumda yanlış gı yaratmaya yönelik şahsımla ilgili sipariş duğu anlaşılan yan bir haber yayınlanmıştır. Hka açık bir lokantada yemek yerken özel hayatı ihl edecek şekilde çekilen resimler ‘‘Cemaate yakın isimlerle irtibatını kesmeyen’’ ibaresi kullanılarak aşağıda ayrıntılı arak belirttiğim beyanlardan anlaşılacağı gibi şahsım ve masada unanlara iftira atılmış, gı uşturma gayretkeşliği içine girilmiştir. Masada unan iş
    Masada unan kişilerin de isimlerini söyleyen İpek; "Koray Güngör Şan Müsiad Üyesi, Müsiad eski Ankara Başkan Yardımcısı ayrıca ATO Başkan Yardımcısı, Okan Sönmez Ankara Müsiad üyesi Ahmet Baba Müsiad üyesi Ak Parti Ankara İl eski Yönetim Kurulu üyesi ve Ak Parti Keçiören Eski Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çkan Müsiad üyesi ve Müsiad Rusya Temsilcisi Metin Doğan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Kamil Özaydın Ak Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesidir." diyerek bu kişilerin cemaatle bağının madığını dile getirdi.
"ÇALAKALEM VE UYDURMA HABER"
    Yapılan haberi uydurma arak niteleyen Milletvekili İpek; "İftira, sipariş ve uydurma bu haberle kamuoyu yanıltılarak gı uşturulmaya çışılmış, şahsım ve masadaki saygın insanların itibarlarına sdırılarak iş
"TEK BİR CÜMLESİ BİLE DOĞRU DEĞİL"
    Darbe sürecinde ölümden kıl payı döndüklerini söyleyen Huk İpek; "15 Temmuz 2016 gecesi hain Fethullahçı Terör Örgütünün darbe girişiminde yaklaşık 60-65 milletvekili ile parlamentoyu açıp bombar atıldığı sırada darbeyi önlemek için parlamentoyu çıştırdık ve milleti in ferasetiyle birlikte darbeyi önledik. O anda parlamentoda unan şahsım ve diğer milletvekilleri ölümden kıl payı kurtulmuşlardır. Odatv’nin haberinin bir cümlesi dahi doğru değildir. Odatv, hukuki ve cezai sorumluluklarına y açacak basın yasarını ihl eden masa başı iftira haber yapmıştır." diyerek gerekli yas işlemleri başlatacağını açıkladı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert