Tokat’ta dramatik bir ölüm olayı meydana geldi. Rahatsızlanarak hastaneye giden yaşlı adam hastane otoparkındaki otomobilinde hayatını kaybetti. 

Gece saatlerinde rahatsızlanan 71 yaşındaki Ahmet Türk, Tokat merkeze bağlı Güryıldız Beldesindeki evinden, otomobili ile hastaneye gitmek üzere hareket etti. Evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alamayan yakınları bir süre sonra yaşlı adamı aramaya başladı. Aramalar sonucunda Ahmet Türk'ün kullandığı otomobil sabah saatlerinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi önünde park halinde bulundu.

Otomobili bulanlar  Ahmet Türk'ün otomobilin sürücü koltuğumda hareketsiz olarak olarak durduğunu gördü. Hastane yetkililerine haber verilmesi üzerine yaşlı adam sedye ile acil servise alındı. Yapılan incelemede şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi. Şahsın cenazesi ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri otomobilde inceleme yaptı. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Rahatsızlanması üzerine gece saatlerinde evlerinden ayrılan Ahmet Türk’ün yine gece saatlerinde hastaneye ulaştığı ve orada hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.  Aracını nizami şekilde sorunsuz park ettiği görülen yaşlı adamın hayatını orada kaybetmesine rağmen sabaha kadar fark edilmediği anlaşıldı. Ahmet Türk'ün kalp hastası olduğu ve yaklaşık 4 yıl önce kalp pili taktırdığı, hastaneye de rahatsızlığından dolayı kontrole geldiği öğrenildi.

Nurhan İçmez Haberi