05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 17:51

88 Yaşında kovid-19'u yendi

Amasya’nın Gümüşhacıköy İlçesi'nde yaşayan Hanife Öngül'ün halsizlik belirtisi ile gittiği hastanede yapılan Kovid-19 testi pozitif çıktı. Korona virüs aşılarını yaptırmış olan 88 Yaşındaki Öngül, evde karantinaya alındı ve virüsü yendi.

GÜMÜŞHACIKÖY
Giriş Tarihi : 17-11-2021 15:42   Güncelleme : 17-11-2021 15:42
88 Yaşında kovid-19'u yendi

Korona virüsü aşı sayesinde hastaneye yatmadan atlattığını dile getiren 88 yaşındaki Hanife Öngül, "Ben iki aşımı da olmuştum. Aşılar sayesinde hastalığı hafif atlattım. Aşı yaptırmanın bir zoru yok. Kimisi istemiyor, korkuyor. Bundan korkacak bir şey yok. O kadar gidiyorsun, iğneleri yaptırıyorsun, bunu duymuyorsun bile. Niye kaçıyorsun bundan? O kadar zahmeti çekene kadar onu vurulsan ne olurdu?" ifadesini kullandı.

 
Vatandaşlara aşı olmaları çağrısında bulunan Haydar Öngül şöyle konuştu:"Bunun ehemmiyeti aşılarımızı zamanında yaptırmak. Annemle ben aşımızı yaptırdık, annem rahatsızlandıktan sonra hemen hastaneye götürdüm alınan teste annem pozitif çıktı 5 gün sonra ben test verdim benimde testim pozitif çıktı çok şükür şu anda iyiyiz.

 
Aşıların sayesinde annem ve ben hastalığı hafif atlattık, Bütün herkese aşı olmalarını tavsiye ederim. Gerçekten aşının faydası olduğuna inanıyorum.'' dedi.

gümüşhacıköyhaber

Enis TONUSEnis TONUS

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert