05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 13:29

Şehit Polis Tırpan'ın İsmi Mezun Olduğu Okula Verildi

ŞIRNAK'ın İdil İlçesi'nde Ocak ayında PKK'lı teröristler tarafından 26 yaşında şehit edilen Özel Harekat Polisi Gültekin Tırpan'ın ismi mezun olduğu okula verildi.

AMASYA
Giriş Tarihi : 23-09-2016 22:19   Güncelleme : 23-09-2016 22:19
Şehit Polis Tırpan'ın İsmi Mezun Olduğu Okula Verildi

 Şırnak'ın İdil İlçesi'nde ocak ayında PKK'lı teröristler tarafından zırhlı araca roketatarlı sdırısı sonucu şehit düşen Özel Harekat Pisi Gülin Tırpan'ın ismi mezun duğu okulda yaşayacak. Amasya Endüstri Mesleki ve Teknik Anadu Lisesi'nden mezun an şehit pis Gülin Tırpan'ın ismi öğretmenlerinin Okul Müdürü Koray Öz'e yaptığı tepleri ile Amasya Viliğine bildirilmesiyle gündeme geldi. Amasya Viliği tarafından da Endüstri Mesleki ve Teknik Anadu Lisesi an okulun ismi Amasya Şehit Gülin Tırpan Mesleki ve Teknik Anadu Lisesi arak değiştirildi.


 Türk Eğitim-Sen Amasya Şube Başkanı Kamil Terzi, "Okulda görev yapan sendika üyeleri bu konuya önce bana bildirdiler. Ben de durumu Okul Müdürü Koray Öz'e anlattım. Müdür Öz'de Milli Eğitim Müdürlüğüyle görüştü. Amasya Viliği'ne bildirilen durum sonrasında şehidi in ismi mezun duğu okula verildi. Aynı hassasiyeti demokrasi şehidi Ömer Hisdemir'in isminin de bir okula verilerek yaşatılmasını istiyoruz" dedi

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert