Tokat’ta her yıl renkli görüntülere sahne olan Başçiftlik Kar Şenliği 29 Ocak’ta yapılacak. Bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan kar şenlikleri 1600 rakımlı Saman Dağı'nın eteklerindeki kayak merkezinde yapılacak. 7'den 70'e kayak sevenlerin ilgi gösterdiği şenliklerde konserler de düzenlenecek.

BELEDİYE BAŞKANINDAN DAVET

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tunçel bizzat yaptığı duyuru sonrasında: “Sevgili Hemşehrilerim, özlemle beklediğimiz bir kar şenliğiyle daha sizleri buluşturmanın heyecanı içerisindeyiz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için, pandemi kurallarına da riayet ederek yapacağımız kar şenliğimize uzaktan yakından tüm halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı.

 

ŞENLİKLER DOLU DOLU GEÇECEK

29 Ocak 2022’de düzenlenecek olan şenlikler saat 11.00’da başlayacak. İpli kayak ve kızak yarışlarının düzenleneceği şenliklerde konuklara ikramlar da yapılacak. Düzenlenecek olan konserlerin bir bölümü kayak merkezinde akşam etkinlikleri ise ilçe merkezindeki kapalı spor salonunda yapılacak. 6 sanatçının sahne alacağı etkinliklerde davul zurna ekibi de olacak.

Haber: Dursun Ekrem Er