05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 03:37

Kim Bu İşe Öncü İse Onların Arkasında Değil, Onlarla Birlikte Hareket Ederiz

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhacıköy İlçe Başkanı olarak kim bu işe öncü ise onların arkasında değil, onlarla birlikte omuz omuza hareket edeceğiz dedi.

GÜMÜŞHACIKÖY
Giriş Tarihi : 04-04-2022 11:51
Kim Bu İşe Öncü İse Onların Arkasında Değil, Onlarla Birlikte Hareket Ederiz

Organize Sanayi Bölgesi kurulması için TSO’da yapılan toplantıda konuşan CHP Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Hasan Topal, Değerli arkadaşlar benim çocukluğumda Gümüşhacıköy levhası 15 bin 100’dü Gümüş ise bize bağlı değildi.

 Ben 56 yaşındayım yani 45 yıl önce 15 bin 100 olan Gümüşhacıköy’ümüz şuan 14 bin 300 gümüşte bize bağlandığı halde. Ömer başkanın sözlerinin hepsine imzamı atıyorum, çok güzel şeylerden bahsetti.

  Gümüşhacıköy tam bir mozaik, Alevi’siyle, Sünni’siyle, sağcısıyla, solcusuyla barış içerisinde, dostça, kardeşçe bir arada yaşayan bir ilçe. Bu dostluğu kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğiz.

 Bu dostluğu, birliği, beraberliği kardeşliği ekonomiye de yansıttığımız zaman bizim yapamayacağımız hiçbir şey yok. Gümüşhacıköy’ün nüfusunun düşmesi bizim hatamız değil. Buradakilerin hatası değil. Bizden önceki siyasilerin, yerel yöneticilerin. genel yöneticilerin veya halkımızın taşın altına ellerini koymadıklarından kaynaklı.

  Veya bilmiyorum ihtiyaç mı duymadılar. Kaymakam bey söyledi 6 bin 500 kişi Merzifon da Organize Sanayi Bölgesinden ekmek yiyor. Bunların büyük bir çoğunluğu Gümüşhacıköy’den gidiyor. Sabah servis otobüslerine baktığımız zaman hep Merzifon’a gidiyor. Ancak dışarıda olup ta Gümüşhacıköylü olup ta burada iş yapmak isteyen bazı arkadaşlarımızda ufak tefek bahanelerle buradan kaçıyorlar diyelim. Falanca yer vermedi şundan olmadı bundan olmadı. Bu bahaneleri inşallah hep beraber Organize sanayimizi buraya getirerek yapacağız. Bende Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı olarak kim bu işe öncü ise onların arkasında değil, onlarla birlikte omuz omuza hareket edeceğiz dedi.

Erhan GÜNDÜZErhan GÜNDÜZ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert