GEREKLİ TEDBİRLER ALINACAK

 Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Teknik Direktörümüze ve ekibine olan güvenimiz devam etmekte teknik ekibin görevini sürdürmesi kararlaştırılmıştır. Her zaman vurguladığımız üzere, son düdük çalana kadar, matematiksel olarak play-off iddiamızı sürdürmeye devam edeceğiz.

  Bu konuda Yönetim Kurulumuz, İdari Ekibimiz ve Teknik Ekibimiz gerekli tedbirleri alarak çalışmalarını yürütecektir. dendi.

"FUTBOLCULARA GEREKLİ UYARILAR YAPILDI

 "Yılport Samunspor 17 Nisan’da oynanacak olan Eyüpspor maçı hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Kulüpten yapılan açıklamda şu ifadelere yer verildi: Kalan yedi maçımızı kazanmak için, oyuncularımızın görev ve sorumluluklarının bilinciyle hareket etmeleri istenmiş olup, kendilerine gerekli uyarılar yapılmıştır.

  Başarının ekip çalışması ile mümkün olacağı bilinciyle, hemen herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yapacağına olan inancımızı yinelemekteyiz. Aksi durumda çok daha radikal kararların alınması kaçınılmaz olacaktır. dendi.

"TARAFTARLARIMIZI SAYGIYLA KARŞILIYORUZ

 "Yılport Samsunspor'un üst üste aldığı mağlubiyetler sonrası kırmızı - beyazlı taraftarlarda tepkiler çığ gibi büyüdü Samsunspor kulübü ise konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak: Taraftarlarımızın haklı tepkilerini saygıyla karşılıyoruz. Onların üzüntülerini paylaşıyoruz. El ele, başarıya birlikte ulaşmak için, kulüp olarak her türlü fedakarlık yapılmaktadır ve takımımıza olan güven ve desteğin sezon sonuna kadar aynı şekilde sürdürülmesi kararlaştırılmıştır. ifadelerine yer verildi.