Ankara’daki bazı takımların tekliflerini de değerlendiren Bulut, antrenmanlarına da ara vermeden devam ediyor. Günlük her gün 2 saat antrenman yapan Bulut, düz koşu, parkur ve ayak tenisi oynuyor.

 Eren Bulut (15), “8 ay önce tren kazası geçirmiştim, normal futbol oynuyordum. Normal futbolda hedeflerim vardı. Kaza geçirdiğim için onları gerçekleştiremedim.

  Bana Ampute futbolu tanıttılar. Ampute futbolla tanıştım, ilerleme kaydettim. Ayın 27’sinde Genç Milli Takım kampı var oraya davet edildim. Oraya gideceğim. Gürcistan’da etkinlik yapmıştık, oranın sonucunda oraya çağırdılar. Gürcistan’da TBESF’nin yaptığı bir etkinliğe katıldım. Orada etkinlikler sonucunda Genç Milli Takıma çağrıldım. Onun için çok mutluyum. Sıradaki hedefim Ampute A Milli Takımı.” Dedi.

 Eren Bulut’un antrenörü Rasim Tufanoğlu, “Eren 8 ay önce tren kazasında ayağını kaybetti, sağ ayağını. O süreçte destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Eren, Ampute Milli takım hedefti. Ampute Milli Takıma gidebilmesi için de Eren’in iyileşmesi gerekiyordu. Eren iyileşti, çalışmalarla beraber Engelliler federasyonunun Gürcistan’da olan faaliyetlerine katıldı, orada gösterdiği başarıdan dolayı da Aksaray’da yapılacak olan Ümit Milli takım kampına çağrıldı. İnşallah orada da güzel bir sonuç alır. Bu arada kulüplerden de teklifler var, Kulüplerdeki teklileri değerlendiriyor. Ankara’daki kulüpler bunlar. Okulu, kaydı oraya alınacak. Şuanda o aşamada, İnşallah Eren Amasya’mızın yüzün ağartacak, Amasya’mızın ismini her yerde tanıtacak. Güzel bir sonuç elde edeceğiz Eren’den.” Diye konuştu.

Genç Milli Takıma çağrılan Eren’in sıradaki hedefi Ampute A Milli Takımı.