Göynücek Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı, Amasya Valisi Mustafa Masatlı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca Göynücek Kaymakam Vekili Mücahit Aydoğdu, Göynücek Belediye Başkanı Kadir Fatih Erdoğan, İl Genel Meclisi Üyeleri ve ilde faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri katıldı.

Muhtarlarımızın Söylemleri Bizlerin Yapacağı İşlerde Bir Anlamda Kılavuz Olmaktadır

Vali Masatlı toplantının açılışında yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemimizin bir gereği olarak ilimizde yaşayan bütün insanlarımıza ulaşmak, yöneticilerimizin taleplerini ve isteklerini dinlemek, bu taleplere anında cevap bulmak ve gerekli çalışmaları başlatmak üzere muhtarlar toplantılarımızı yapıyoruz.

Muhtarlarımız bulunduğu coğrafyada en ücra köşede vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışan, herkesin takdiriyle ve seçimiyle vatandaşlarımızın teveccühünü kazanan çalışma arkadaşlarımızdır. Bizlerde muhtarlarımız aracılığıyla halkımızın en uç noktada ihtiyaçlarını öğreniyoruz ve gereğini yapıyoruz.

Bizler bir karar alırken veya herhangi bir işi yürütürken özellikle muhtarlarımızın çok önemli destek ve katkılarını görmekteyiz. Bu bakımdan bizler muhtarlarımızı ve muhtarlık müessesesini çok önemsiyoruz. Muhtarlarımızın söylemleri bizlerin yapacağı işlerde bir anlamda kılavuz olmaktadır. Bugün ihtiyaç duyulan konularda sizlerin talep, görüş ve önerilerinizi alacağız’ifadelerini kullandı.

Vali Masatlı’nın konuşmalarının ardından toplantıda yer alan il müdürleri tarafından kurumlarının çalışmalara ilişkin bilgilendirmeler yapıldı. Toplantının son kısmında ise köy ve mahalle muhtarları kurum müdürlerine sorular yönelterek, köy ve mahallelerinin taleplerini ilettiler.