Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'dan paylaştığı videoda emeklilere seslendi. "Önümüzdeki Kurban Bayramı’nda banka hesabınıza tek seferde 15 bin lira yatırılacak"

  Twitter hesabından paylaştığı videoda "Bay Kemal’i takip edin, bu 40 günde daha başka sürprizlerim de olacak" diyen Kılıçdaroğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Artık sizlerin taleplerini değil, iktidara gelince bizzat yapacaklarımızı söylemek için karşınızdayım. Emekli kardeşlerim, güzel haber im şu: Hakkınız olanı alacaksınız. Bu, bir. Şu andan itibaren emeklilerin bayram ikramiyesi asgari ücret kadar yani güncel tutarla 8 bin 500 liradır. Çünkü bu Ramazan Bayramı da buna dahildir.

  Hiç merak etmeyin. İktidara geldikten sonraki Kurban Bayramı’nda 8 bin 500 TL ikramiyenize ilaveten bu Ramazan Bayramı için oluşan 6 bin 500 liralık fark da ek ödeme olarak hesaplarınıza yatacak.

  Hadi daha ne söyleyeyim. Önümüzdeki Kurban Bayramı’nda banka hesabınıza tek seferde 15 bin lira yatırılacak. Geriye dönük ödeme yapacağım. Yani bayram, çifte bayram olacak."