05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 01:47

Çorum'da akılalmaz kaza: Ölü ve yaralılar var!

Çorum'un Osmancık ilçesinde otobüs park halindeki TIR'a çarptı. Kazada 13 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Kazanın ardından alev topuna dönen yolcu otobüsünde olay sırasında uyanık olan kadın yolcu facianın büyümesini böyle engellemiş

GÜMÜŞHACIKÖY
Giriş Tarihi : 13-03-2018 14:21   Güncelleme : 13-03-2018 14:21
Çorum'da akılalmaz kaza: Ölü ve yaralılar var!

     Çorum'un Osmancık ilçesinde seyir hindeki bir otobüs park durumunda unan bir TIR'a çarptı. Kazada 13 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yarandı.

    Kaza, saat 06.00 sırarında Osmancık ilçesi Kumbel köyü mevkiinde meydana geldi. İstan 'dan 26 ycuyla Tokat'a gitmek için ya çıkan, plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen ycu otobüsü, y ında, park hindeki LT 640 TL yabancı plakı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs ev dı. Tam bir can pazarının yaşandığı kaza yerine, çok sayıda am ans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahe ederken, otobüsten çıkarılan yarılar, am anslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne rılarak tedaviye ındı. 

FACİANIN BÜYÜMESİNİ KAZA SIRASINDA UYANIK OLAN KADIN YOLCU ÖNLEMİŞ

Kaza sırasında uyanık an kadın ycu otobüsün camlarını kırarak ycuların tahliyesini sağlamış

Çorum'un Osmancık ilçesinde 13 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında kadın bir ycunun faciayı önlediği ortaya çıktı.

AYAKLARIYLA CAMLARI KIRMIŞ

    Bildirildiğine göre, kazanın ardından ev topuna dönen otobüste ası bir faciayı kaza anında uyanık an kadın önlediği öğrenildi.

Kazanın hemen ardından ayaklarıyla otobüsün camlarını kıran kadın ycu içeride unan ycuların dışarı çıkmasına yardımcı duğu öğrenildi.

Öte yandan kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çışmarı devam ederken, cenazelerin otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert