05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 13:44

Nisan ayının dördüncü toplantısını yapıldı

İl Özel İdaresinin 2017 gelir ve giderleri ile işlemlerinin denetim raporu oy birliği ile kabul edildi.

AMASYA
Giriş Tarihi : 09-04-2018 22:52   Güncelleme : 08-02-2020 16:55
Nisan ayının dördüncü toplantısını yapıldı

İl Özel İdaresinin 2017 gelir ve giderleri ile işlemlerinin denetim raporu oy birliği ile ka edildi.

Amasya İl Genel Meclisi 2018 Nisan ayının dördüncü toplantısını Mustafa Çittır başkanlığında İl Özel İdare Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu, Encümen Müdürü Muammer Şahin ve meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Mustafa Çittır; “Tüm avukatlarımızın gününü kutluyorum. Ölenlere Allah’tan rahmet eylesin, mekanları cennet n diyorum. Avukatlarımızın çışmarında başarılar, yaşamlarında sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Daha sonra aşağıdaki gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı; Merkez Aydınca Köyü ile Merzifon İlçesine bağlı Hırka köylerinde içme yu arak kullanılmak üzere idare nik personelince hazırlanan memba Tespit Kararıyla ilgili dosya İl Genel Meclisinde Memba Tahsis kararı çıkartılmasıyla ilgili lif görüşüldü ve İnceleme Araştırma Komisyonuna sevki oy birliği ile ka edildi.

Amasya Merkez İlçe Ardıçlar köyü Almageçesi, Kayaönü, Kazanasmaz, Obaönü ve Tartışık Mahlelerine İpekgöl (kavaklı) membasından içme yu getirilmesi amacıyla hazırlanan memba tahsis kararının ınmasıyla ilgili inceleme ve Araştırma Komisyonunca tanzim edilen 26.03.2018 tarih ve 1 sayılı raporun görüşüldü ve oy birliği ile ka edildi.

5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 17.maddesi ve İl Genel Meclis Çışma Yönetmeliğin 21.maddesi gereğince II Özel idaresinin 2017 Gelir ve Giderleri ile işlemlerin denetlenmesiyle ilgili denetim raporunun okunmak retiyle Meclise nuldu. Denetim Komisyon Başkanı Mustafa Çiftçi raporu geniş bir şekilde kürsüde okudu ve oy birliği ile ka edildi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert