Samsun'da denizde yaşıtı olan kuzeni ile birlikte boğularak hayatını kaybeden 11 yaşındaki Elif Nur Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal gözyaşları arasında toprağa verildi.

  Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Golf Kulübü mevkisin de dün saat 16.30 sıralarında serinlemek için denize giren çocuklar, bir süre sonra akıntıya kapıldı.  Akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçiren Elif Nur Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  8 yaşındaki Oğuzhan Topçu kurtarılırken, 11 yaşındaki Ahmet Altundal ise denizde kayboldu.

  Hayatını kaybeden 11 yaşındaki Elif Nur Topçu, Karasamsun Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında aile kabristanlığında toprağa verildi.

  Sümeyya İncilay Altundal da yine aynı camide ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

  Anne Mevlüde Topçu'nun feryadı yürekleri dağladı. Taziyeleri kabul eden baba Osman Topçu'nun ise ayakta güçlükle durduğu gözlendi.