Samsunun Havza ilçesinde meydana gelen kazada Jandarma uzman çavuş hayatını kaybederken 3’ü ağır 7 kişi yaralandı.

  Samsun istikametinden Vezirköprü istikametine gitmekte olan Ender Tütüncü (42) idaresindeki 38 BA 251 plakalı otomobil Samsun Vezirköprü Karayolu Şehsafi Mahallesi mevkinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelmekte olan Ayhan Eğilmez (25) idaresindeki 05 FR 545 plaklı otomobil ile çarpıştı.

  Çarpışmanın etkisi ile savrula araç kazayı görerek duran Aslan Bilen(43) idaresindeki 55 AFU 724 plaklı motosiklete çarparak savurdu.

Çevredekilerin kazayı ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye ve çok sayıda 112 ekibi sevk edildi.

  Kazada araç içerisinde sıkışan yaralıları Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler tarafından çıkarıldı.

  Kaza nedeni ile her üç aracın sürücüler Tütüncü, Eğilmez ve Bilen ile otomobillerin içerisindeki Fatma Betül Tütüncü (41), Berk Tütüncü (8), Beren Tütüncü (13), Aslan Bilen(43), Kübra Eğilmez (22) ve henüz 4 aylık Aplarslan Eğilmez yaralandılar.

  Yaralılardan hayati tehlikesi bulunan Jandarma Uzman Çavuş Ayhan Eğilmez kaldırıldığı Havza Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

  Durumları ağır olan Beren Tütüncü (13), Kübra Eğilmez (22) ve sürücü Ender Tütüncü (42) ise Samsun’da çeşitli hastanelere sevk edilirken diğer yaralılar Aslan Bilen(43), Fatma Betül Tütüncü (41), Berk Tütüncü (8) ile henüz 4 aylık Aplarslan Eğilmez Havza Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.