Samsun'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetlileri tarafından cami önünde silahlı saldırıya uğrayan Hasan Gül ve kardeşi Yusuf Gül hayatını kaybederken, olayda 7 kişi de yaralandı.

  Samsun'daki korkunç olay Çarşamba ilçesi Melik Mahallesi'ndeki cami önünde meydana geldi. Daha önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavgalı olan 2 aile arasındaki husumette kan aktı. Cuma namazı sonrasında cami önündeki silahlı saldırıda Hasan Gül ile kardeşi Yusuf Gül hayatını kaybetti.

 Çevrede korku ve paniğe yol açan saldırıda yaralanan Burakhan Gül, Basri Gül, Nursat Gül, Furkan A, Fatih S., Eyüp S., Bahaettin U. ile İshak U. olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Furkan Gül ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

 Bu arada saldırıyı olay yerine geldikleri bir araçla gerçekleştirdikleri iddia edilen ve kimlikleri tespit edilen 3 kişinin yakalanması için jandarma ekipleri harekete geçerken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.