Samsun’un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre bir tanıdığının nişanına gitmek üzere Samsun-Ordu karayolunda Samsun istikametine seyir halinde olan Tolgahan Topuz(22) idaresindeki 55 AGU 319 plakalı otomobil aynı yöne seyir halinde olan Ü.K. idaresindeki 58 ES 949 plakalı kamyonete yan tarafından çarptıktan sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Ankara’dan gelerek Artvin’e gitmekte olan AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İsmailoğlu(25)’nun idaresindeki 06 DKU 379 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Bu esnada aynı yöne seyir halinde olan O.B. idaresindeki 55 AKC 417 plakalı otomobil de Doğukan İslamoğlu’nun kullandığı otomobile yandan çarparak yol kenarına savruldu.

Çevredekilerin durumu ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan 06 DKU 379 plakalı otomobil sürücüsü Doğukan İslamoğlu, 55 AGU 319 plakalı otomobilin sürücüsü Tolgahan Topuz ve 55 AGU 319 plakalı otomobilde bulunan Nuh Çevik(22) ve Ertuğrul Sağlam(26) 112 sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İslamoğlu ve Topuz Çarşamba Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Çevik ve Sağlam ise yapılan ilk müdahalelerinin ardından Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden Doğukan İslamoğlu ve Tolgahan Topuz’un cenazeleri otopsi yapılmak üzere Çarşamba Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.