İlçe Müftülüğünce yürütülen ”Haydi Çocuklar Camiye” Projesi merkez ve köy camilerimiz olmak üzere tüm camilerde uygulandı. Çocukların yarıyıl tatilini daha verimli geçirebilmelerine katkı sunmak, cami ile bağlarını güçlendirmek, manevi dünyalarına ışık tutmak amacıyla uygulanan projeye çocukların ilgisi yoğundu.

  5 Şubat 2024 Pazartesi günü Taşova Merkez Çarşı Cami bazında camiye gelen çocuklara ödülleri ve hediyeleri takdim edildi. İlçe Müftüsü Ferhat Koçak çocukları ve ailelerini tebrik etti. Dereceye girenler başta olmak üzere tüm çocuklara ödülleri ve hediyeleri takdim edildi. Müftü Koçak, ödül, hediye ve ikram konularında destek olan Belediye Başkanı Bayram Öztürk başta olmak üzere hayırsever vatandaşlara, ayrıca cami görevlileri İmam Hatip Ahmet Fırat ve Müezzin Kayyım Elvan Keskin’e teşekkür etti. Program çocuklara ikram ile son buldu.

  İlçe bazında dereceye giren öğrencilerin ödülleri ve hediyeleri ise 8 Şubat 2024 Perşembe günü Çarşı Camii’nde yapılacak olan programla takdim edilecek.