Merzifon'da motosiklet tamircisi Serdal Yeşilırmak'ın bir süre önce Kastamonu'dan kendisine tamir için getirilen hız motorunu tamir ettikten sonra Kastamonu'da 5 liralık bir contanın hasarlı olduğunu öğrenince müşterisinin mağduriyetini gidermek için müşteriden hiçbir masraf talep etmeden Kastamonu'ya giderek 5 liralık contayı değiştirip tekrar Merzifon'a geldi.

  Konuyu öğrenen Merzifon Belediye başkanı Alp Kargı tek teker Serdal namıyla bilinen Serdar Yeşilırmak'ı iş yerinde ziyaret ederek müşterisine karşı göstermiş olduğu bu hassasiyetten dolayı kendisini tebrik etti.

 Konu ile ilgili açıklama yapan Merzifon belediye başkanı Alp Kargı; ilçemizde böyle esnafların bulunmasında büyük onur ve gurur duyuyorum. 5 liralık bir conta için 200 kilometre yol kat ederek müşterisinin mağduriyetini gidererek müşterisine ve işine duyduğu saygıdan dolayı sevgili esnafımızı tebrik ediyorum.

Hızlı motosiklet kullanmamaya dikkat edelim

 Yüksek cc’li motorlarda kaza oranlarında sakatlanma ve ölüm değerleri yüksek olduğundan bu tarz motorları kullanan sürücülerimizin daha dikkatli olmalarını rica ederiz. Hiçbir şeyin tutkusu sizlerin canından daha önemli değil diyerek uyarılarda bulundu.