Spor Toto Teşkilat Başkanlığında gerçekleşen imza töreninde Spor Toto Reklam Şube Müdürü Yaşar Göçer ile Suluova Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Çak, imza atarak “hayırlı n” temennilerinde undular.

  Spor Toto Teşkilat Başkanlığına teşekkür eden Kulüp Başkanı Mustafa Çak, uzun süredir yaptıkları görüşmeler neticesinde Spor Toto ile sponsorluk anlaşmasına vardıklarını belirtti.

   Bu anlaşma ve desteğin ilçe spor hayatında bir ilk duğuna dikkat çeken Mustafa Çak, yaptığı açıklamasında; “gençlerimzi adına mutluyuz ve umutluyuz. Çok daha güzel çışmara imza atacağız inşlah. Öncelikle Suluovı gençleri e inanarak onlara bu imkanları nan Fahri Başkanımız an Belediye Başkanımız Fatih Üçok beye çok teşekkür ederim. Kendiside ilçe spor tarihinde bir ilki gerçekleştirerek belediye bünyesinde bir kulüp kurup 11 branşta 700 kadar genci e kiteli spor yapma ve sağlıklı gelişimlerine büyük katkı nmuştur. Amacımız, ilçe gençlerinin yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı mak ve ilçe sporumuzun çok daha başarılı şekilde layık duğu gibi temsil edilmesinin sağlanmasıdır” dedi.

Desleri dayısıyla Spor Toto Teşkilat Başkanlığına da teşekkür eden Mustafa Çak, varılan anlaşma gereği önümüzdeki günlerden itibaren sporcuların formarında müsabakara Spor Toto reklamı ile çıkacaklarını söyledi.