31 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde üçüncü kez Merzifon Belediye Başkanı seçilen Alp Kargı mazbatasını teslim aldı.

  Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi üyesi seçilen adaylarla birlikte Adliye’ye gelerek İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldılar.

 Belediye Başkanı Alp Kargı ve Meclis Üyelerini mazbata teslim törenlerinde CHP Amasya İl Başkanı İlker Küp, Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Merzifon İlçe Başkanı Hasan Caba, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer yalnız bırakmadı.

  Belediye binası önünde kalabalık halkın karşısında konuşan Efsane Başkan Kargı;  Belediyemizde mazbata törenimizi gerçekleştirdik. Merzifonlu yurttaşlarımızın yoğun ilgisi, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan hemşehrilerimizin çoluğu çocuğuyla gözümüze bakarken duymuş olduğu heyecan, ne kadar farklı ve anlamlı bir göreve geldiğimizi bize bir kez daha hissettirdi. Merzifon insanı her yönüyle, yaşam tarzı, gelenekleri, hayata olan bağlılığıyla bambaşka.

 Muazzam insanlara belediye başkanlığı yaptığım için çok şanslı ve gururluyum. Tüm hemşehrilerime destekleri ve güvenleri için teşekkürlerimi sunuyorum. dedi