Turhal Belediyesi önünde düzenlenen devir teslim töreninde duygusal anlar yaşandı. Belediye başkanlığını devreden İlker Bekler, "Turhal'da dolu dolu beş yıl geçirdik. Şehrimizi daha iyi seviyelere getirmeye gayret ettik. Bu bir bayrak yarışı, bu bir hizmet yarışı. Şimdi milletimizin bize emanet ettiği bu bayrağı Erdem Bey’e teslim ediyorum. Ve güzel hizmetler diliyorum" dedi.

Yeni başkan Mehmet Erdem Ural ise göreve başlamak için sabırsızlandığını belirterek, "Üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız. Hemşehrilerimizden aldığımız bu kıymetli emanetin vermiş olduğu sorumlulukla şehrimiz için durmaksızın çalışmaya, daha güzel bir şehir haline getirmeye gayret göstereceğiz. Görevi devraldığım kıymetli başkanım İlker Bey’e şehrimiz için yapmış olduğu kıymetli eserler için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Eski ve yeni başkanlar arasında yapılan hediyeleşmenin ardından devir teslim töreni tamamlandı. Turhal halkı, yeni başkana başarılar dilerken, şehrin daha da gelişmesi için birlik ve beraberlik içinde olacaklarını vurguladı.