CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, HHALK Gazetesi'ni ziyaret etti. Çan, Genel Yayın Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'a çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

 

Çan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliklerinden bahsederek CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in etkinliklere bizzat iştirak edeceğini söyledi.

AYRI BİR GURUR OLACAK 

CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, "Öncelikle Kurtuluş Mücadelemizin ilk adımlarının atıldığı Samsun’umuzun en önemli etkinliği olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Samsun’da olacağı müjdesini vermek isterim. Genel Başkanımızla birlikte İlkadım şehrimizde bayram coşkusunu il teşkilatımızla birlikte yaşayacağız.  Genel Başkanımız, etkinlikler kapsamında sivil toplum kuruluşlarının iştirakıyla düzenlenen Gençlik Kampına katılım sağlayacak. Onun Samsunumuza ve gençlerimize olan sevgisini ve bağlılığını hepimiz biliyoruz. O nedenle önümüzdeki 19 Mayıs etkinliklerinin Samsunumuza ve ülkemize yaraşır şekilde gerçekleşmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

CHP MYK SAMSUN'DA TOPLANACAK 

Bu sene CHP'nin Merkez Yönetim Kurulu(MYK) toplantısını 20 Mayıs tarihinde Samsun’da gerçekleştirileceğini belirten Çan, toplantıya geniş bir katılım sağlanacağına değindi.