Fenerbahçe’nin Teknik Direktörlük görevi için anlaşmaya vardığı ve İstanbul’a getirttiği Jose Mourinho, Ülker Stadyumu’nda düzenlenen törenle imzayı attı. Portekizli teknik adamın attığı imza sonrası Fenerbahçeli bir taraftar sahaya girip Başkan Ali Koç ve teknik direktör Mourinho’ya sarıldı. Daha sonra tribüne doğru ilerleyen sarı-lacivertli taraftar, tüm stada ‘Siu’ çektirdi.

“YAPARSA TAŞOVA’LI YAPAR”

diye dememiz boşa değil.. Sahaya atlayan ve Başkan Ali Koç ve teknik direktör Mourinho’ya sarılan taraftar, Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı eski adıyla Gadadu yeni adıyla Çaydibi köyünden 21 yaşında Ayhan Akgül..

TARAFTAR SAHAYA GİRDİ

 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 kadın ve 2 erkek taraftarın sahaya gelmesini talep etti. Sahaya gelen taraftarlar, Jose Mourinho’ya forma imzalattı. O sırada tribünden, sahaya atlayan Ayhan Akgül, Mourinho’nun yanına doğru koştu.

İLK SARILDI, SONRA ‘SİU’ ÇEKTİRDİ

 Sahaya giren Ayhan Akgül, ilk önce Başkan Ali Koç ve teknik direktör Mourinho’ya sarıldı. Daha sonra yetkililer tarafından tribüne doğru alınan Akgül, bir anda Cristiano Ronaldo ile özdeşleşmiş olan ‘Siu’ hareketini yaptı. Öte yandan taraftarlar hep bir ağızdan ‘Siu’ bağırdı.

Haber Serdoğan Sıvacı