Misafirlerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Vi Çomakin, pis teşkilatımızın hk ile bütünleşmesi noktasında spor faiyetleriyle ilgilenmesi ve gençleri in kötü ışkanlıklardan uzak durması adına yapılan çışmarı  deslediklerini ifade etti.

İl Emt Müdürü Mehmet Artunay ise Pis Gücü Spor Kulübü hakkında verdiği bilgilerde şunları kaydetti: “Pis Gücü Spor Kulübümüz 15 Eylül 2014 tarihinde faiyetlerine başlamış up, Kulüp renkleri kırmızı-siyah-mavi arak kararlaştırılmıştır. Atletizm, veyb, badminton, yüzme, masa tenisi, judo, okçuluk, bisiklet, bowling, bocce ve dart spor branşlarında ayrı ayrı antrenörlerle sözleşme imzanarak branşlar aktif he getirilmiş, atletizmde (41) , veybda (26) , badmintonda (31), masa tenisinde (14), judoda (59), okçulukta (6), bisiklette (11), bocce-dart da (11) ve yüzmede (33) mak üzere toplam (232) lisanslı sporcu ile faiyetleri devam etmektedir.

Sporu her yaştan, her meslekten insanın yaşamlarını daha aktif ve daha zinde he getirmek, gençleri in sporcu ı ile öncelikle kendilerine, ailelerine ve vatanımıza faydı marını sağlamak, onları her türlü kötü ışkanlıklardan uzaklaştırmak, maddi ve manevi yönden gelişmelerine, katkı sağlamak ve Emt Teşkilatı ile Amasya hkının el ele vererek ili genelinde en az (1000) sporcu sayısına ulaşıp faiyetleri i sürdürmek temel amaçlarımızdır. Yurt içi ve yurt dışında düzenlenecek an branşlarımızla akı tüm spor müsabaka ve faiyetlerine katılabilmek için gerekli çışmarı yapmaktayız." Ziyaretin sonunda Pis Gücü Spor Kulübü Başkanı İ. Kadir Erdem Vi Çomakin'e kulüp forması ve flaması takdim etti.