05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
19 MART Salı 11:21

KAYMAKAMDAN MÜDÜR VEKİLİNE : PADİŞAH MISIN ?

Amasyamızın Hamamözü İlçe Kaymakamı Kadir Güntepe, ilçesindeki bir spor tesisiyle ilgili konuyu görüşmek için 3 hafta boyunca telefonlarına cevap vermediğini iddia ettiği Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili'ne twitter sayfasından "Padişah mısın" diye çattı.

HAMAMÖZÜ
Giriş Tarihi : 05-12-2019 01:04   Güncelleme : 05-12-2019 01:04
KAYMAKAMDAN MÜDÜR VEKİLİNE : PADİŞAH MISIN ?

  ARAMA KAYITLARININ LİSTESİNİ DE PAYLAŞTI

        "Sayın Spor Genel Müdürü, padişah mısınız ki üç haftadır makamınıza ulaşamıyorum. Size açık mektup" başlıklı bir yazı keme an Kaymakam Güntepe, telefon arama kayıtlarının listesini ve Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na gönderdiği dilekçesini de sosy paylaşım sayfasından iletip mesajına ekledi.

 

            "GÖRÜŞTÜRMEDİLER, GERİ DE DÖNMEDİLER!"

        Konuyla ilgili ilk arak 27.03.2015 tarihinde e bağlı an tesisler daire başkanınızı arattırdım ancak ne cevap verildi ne de arak zat kendim cepten sekreterinizi aradım gene görüştürmediler ve kimse de dönüş yapmadı" ifadelerine yer verdi.

            "BEN BİR MÜKLİ İDARE AMİRİYİM"

        "Sayın Spor Genel Müdür Vekili! Ben bir mülki idare amiriyim ve kendi mülki sınırlarım içinde en yüksek devlet memuruyum ve temsil makamıyım. Biz mülki idare amirleri İçişleri Bakanlığı'nın lere verdiği devlet terbiyesi ve 'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' felsefesiyle vatandaşımıza hizmet vermeye çışıyoruz. 'Kenar-ı Dicle'de bir kurt aşırsa koyunu, gelir de adli ilahi sorar Ömer'den onu' düsturu ile darda zorda kmış, garip gureba, dul, yetim öksüz bütün vatandaşlarımızın ellerinden tutuyoruz. Dili, ırkı, inancı ne ursa n fakir-zengin ayrımı yapmadan makam kapılarımızı sonuna kadar herkese açıyoruz. Bugün devlet büyükleri in e verdiği bu anlayışa uygun arak 'Devletin selamı var' proje le ben ve daire amirlerim makama gelemeyen vatandaşlarımızı zat arayıp devletin selamını iletiyor hini hatırını soruyor, sıkıntılarını gidermeye gayret ediyoruz. Peki, bunları yaparken ne yapıyornuz? Devletin kaymakamını kendinize muhatap görmüyornuz. Tek gayesi ilçesine hizmet götürmek an bir kaymakamın telefonlarına cevap vermiyor ve hiçbir şekilde nuz. İlçenin en üst düzey amirini sekreterinize yönlendiriyor, meseleyi ona aktarmamı istiyornuz" dedi.
  

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert