Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman ELMACI, Amasya Üniversitesine yeni kayıt olan öğrencilere yönelik bir mesaj yayımladı. 

Elmacı mesajında;

"2020 YKS’de göstermiş olduğunuz üstün başarıdan dolayı Amasya Üniversitesi adına sizi ve ailenizi candan kutluyorum.

Bir yükseköğretim kurumu olarak en temel önceliğimiz, daima sizlersiniz. Üniversitemiz ihtiyaç duyduğunuz her anda sizlere rehberlik edecek akademik ve idari kadromuzla, tüm eğitim-öğretim yaşantınız boyunca hep yanınızda olmaya çalışacaktır. Üniversitemizin sizlere sağlayacağı sosyal, kültürel ve sportif olanaklarla öğrenmenin sadece dersliklerle sınırlı olmadığını sizlerde göreceksiniz. Amasya Üniversitesi ailesinin bir üyesi olarak, birbirimizden öğrenerek ülkemizi hep daha ileriye taşıyacağız.

Sizler de gerek sosyal medya aracılığıyla gerekse üniversitemiz web sitesini takip ederek güncel konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bizler ise sizlerle SMS ve sosyal medya aracılığıyla iletişimde kalmaya gayret göstereceğiz.

Amasya Üniversitesi eğitim-öğretim faaliyetini evrensel standartlarda yürüterek bölgenin ve ülkenin sosyal, kültürel, ekonomik, bilimsel ve teknolojik kalkınmasına katkı sağlamayı amaçlayan araştırıcı, analiz ve sentez yeteneğine sahip bireyler yetiştirmektir.

Üniversitemizi seçtiğiniz için sizleri bir kez daha kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.  Sevgilerimle…." dedi.