TEMA Vakfı Merzifon Şube Başkanı Dt. Kadir Acar, doğa eğitim programları kapsamında geliştirilen eğitim içerik ve materyallerini, eğitici filmleri, çocuk şarkılarını ve uzmanlar tarafından hazırlanan ücretsiz eğitim portallarını ziyaret etmeye davet etti.

TEMA Vakfı Merzifon Şube Başkanı Dt. Kadir Acar, gazetemize yapmış olduğu açıklamada “Sizleri TEMA Vakfı tarafından doğa eğitim programları kapsamında geliştirilen eğitim içerik ve materyallerini, eğitici filmleri, çocuk şarkılarını ve uzmanlar tarafından hazırlanan ekolojik okuryazarlıkla ilgili bilgilendirici metinleri bulabileceğiniz ücretsiz eğitim portallarımıza davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Eğitim portallarına gösterilecek ilgiye şimdiden teşekkür ettiğini belirten Acar, “Eğitim portallarımıza üye olduktan sonra öğrencileri ile etkinlik uygulaması yapan ve sistem üzerinden iletilen ankete katılarak uygulama bilgisini ileten öğretmenlerimiz ile isimlerine özel katılım belgesi dijital olarak paylaşılmaktadır. Eğitim portallarımıza gösterdiğiniz ilgi için şimdiden teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

* Okul öncesi ve ilkokul öğretmenleri için: https://minik-yavrutema.org/

* Ortaokul ve lise öğretmenleri için: https://e-tema.org/ortaokul-lisetema/